CURS 2014-2015

Festa Fi de curs

Sant Jordi 2015

FESTA DE LA CASTANYADA

Aquest curs l’AMPA també participa a la festa de la castanyada amb l’obsequi d’una paperina de castanyes torrades que membres de la junta torrarant al pati de l’escola. Tots i totes farem de castanyers i castanyeres !!!!

CURS 2013-2014

FESTA FINAL DE CURS

ciruclar festa final de curs

FESTA DE LA BICICLETA

LA FESTA DE LA BICICLETA ÉS EL DIUMENGE 1 DE JUNY!!!!

BICICLETA 2014

FESTA DE CARNAVAL

L’Ampa ha participat en obsequiar els nens i nenes de l’escola amb coca i xocolata el divendres 21 de febrer per rebre el Carnestoltes.

NADAL

RIFA DE NADAL

Benvolgudes famílies,

Un any més, l’AMPA ha decidit demanar a les empreses i als comerços del poble una mica de col·laboració per poder aconseguir productes suficients per elaborar tres paneres de Nadal.

Aquestes paneres seran rifades els dies en què els nens de l’escola fan els festivals de nadal.

A partir del 9 de desembre posarem a la venda els numerets del sorteig al preu d’1 euro cada tira, així que animeu-vos i vingueu a comprar-ne qualsevol dia d’atenció al soci ( dilluns de 9 a 10 matí i dimecres de 3 a 2/4 de 5).

Així mateix, per a totes aquelles famílies que no hàgiu pogut venir-ne a comprar a l’escola, es disposarà d’una paradeta el mateix dia de les actuacions.

Si teniu negoci o sabeu d’algú que pugui col·laborar de manera particular amb els nostres nens, no dubteu en fer-los partícips i animar-vos, i animar-los, a dur-nos tot allò que aconseguiu fins el dia 16 de desembre al mateix horari de la venda de tiquets.

ANIMEU-VOS!!!! QUANTS MÉS SIGUEM, MÉS GROSSA LA FAREM!!!!!!

FESTA DE LA CASTANYADA

Aquest curs l’AMPA també participa a la festa de la castanyada amb l’obsequi d’una paperina de castanyes torrades que membres de la junta i pares i mares voluntaris torrarant al pati de l’escola. Tots i totes farem de castanyers i castanyeres !!!!

foto catanyada 1

foto castanyada 2

                      foto castanyada 3

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL-LABORACIÓ, VOLUNTARIS/ES!!!!!!!!!

CURS 2012-2013

ST.JORDI

Sant Jordi 20131

ANIMA’T, vine a fer de contacontes als nens i nenes de l’escola o  vendre llibres del dia de St. Jordi !!!!!!!!!!!!!!

CARNAVAL

Enguany, l’AMPA ha tornat a repartir coca i xocolata per berenar a tots els nens i nenes de l’escola en motiu de la festa de carnaval; així com també ha estat l’encarregada de buscar pares que poguéssin fer el paper de Carnestoltes.

Volem donar-los les gràcies a ells i a tots els pares i mares que vau venir a ajudar-nos a repartir la coca com a voluntaris/àries de l’AMPA.

NADAL

Com cada curs , l’ Ampa ha fet una aportació de 200€ per la compra de material escolar. A més, aquest curs ens hem encarregat de gestionar l’arribada dels patges a l’escola per recollir les cartes de tots els nens i nenes de l’escola, el dijous 20 de desembre.

També, i tal com trobareu explicat a la pàgina ” d’informacions diverses” l’Ampa hem fet dues cistelles amb la participació de comerços del Vendrell per rifar els dies 18 i 19 de desembre al final de cada festival de Nadal.

FESTA DE LA CASTANYADA

Aquest any l’AMPA participa a la festa de la castanyada amb l’obsequi d’una paperina de castanyes torrades que membres de la junta i pares i mares voluntaris torraran al pati de l’escola. Tots i totes serem farem de castanyers i castanyeres !!!!

NIKON2012 690 (2)NIKON2012 691

NIKON2012 703

CURS 2011-2012

FESTA DE FINAL DE CURS

Benvolgudes famílies,

A continuació us detallem totes les activitats que estan previstes per a l’últim dia de col·legi d’aquest curs que ja acaba, el 22 de juny, i com l’Ampa ha organitzat el matí ( de 9 a 13 hores):

CICLE INFANTIL ( P3, P4, P5 )

  • 9h : entrada a l’escola.
  • 9.30h: Espectacle amb pallassos a la pista de l’escola.
  • 10.45h: esmorzar , gelats i obsequis.
  • 11.30h: Classe de Batuka al centre García Lorca.
  • 13h: sortida de l’escola.

CICLE PRIMÀRIA ( 1r, 2n, 3r )

  • 9h : entrada a l’escola.
  • 9.30h: classe de Batuka al centre García Lorca.
  • 10.45h: esmorzar, gelats i obsequis.
  • 11.30h: Festa de l’escuma a la pista de l’escola.
  • 13h: sortida de l’escola.

QUÈ NECESSITEM?

☺☺☺ Els nens del cicle infantil sols han de portar el seu esmorzar.

☻☻☻Els nens del cicle primària han de dur l’esmorzar i amb una bossa a part un banyador, una tovallola i unes xancletes preferiblement lligades perquè no rellisquin amb l’escuma.

♫♫♫ L’AMPA necessita aproximadament uns 8 – 10 voluntaris per ajudar l’equip docent i a la junta a travessar el carrer al centre García Lorca, preparació i repartiment de gelats i d’obsequis i ajudar amb el canvi de roba dels nens i nenes de primària. Si hi esteu interessats, sisplau envieu un correu tan aviat com pugueu a l’adreça següent ampa.martamata@hotmail.com.

☼☼☼ Que ens empleneu aquesta autorització i la retorneu a l’escola abans del dia 20 de juny:

Jo……………………………………………………………… com a mare, pare o tutor de l’alumne

……………………………………………….. del curs de …………………………..

 AUTORITZO el meu fill / la meva filla a participar de la festa de l’escuma (sols alumnes de primària)

FESTA DE LA BICICLETA

Benvolgudes famílies,

Aquest curs la nostra escola també participarà en la festa de la bicicleta que es celebrarà el diumenge 27 de maig de 2012. La comissió encarregada de l’organització serà la Comissió Sorpresa de la Comunitat d’Aprenentatge i donat que un dels somnis d’aquesta comissió és “Vull llaminadures a l’escola” el tema d’enguany seran els caramels.

És per això que us demanem que per saber el nombre de participants ompliu la butlleta i:

–          la dipositeu a la bústia de l’AMPA o de l’escola,

–          la poseu a l’agenda del vostre fill/a o

–          ens contesteu a través del nostre correu electrònic: ampa.martamata@hotmail.com

Teniu temps fins el divendres 4 de maig.

Esperem que us animeu a participar i així poder guanyar com a GRUP MÉS NOMBRÓS!!!

Recordeu que l’AMPA venem samarretes i gorres per adults per poder anar tots iguals a la festa.

Aquí teniu algunes informacions:

–          Aquesta dimarts dia 22, degut a la vaga genera d’eduació, no hi haurà atenció al soci. Es farà el dimecres 23 de 9 a 10 del matí.

–          Es farà venda de samarretes i gorres per la festa de la bicicleta i de xandalls d’estiu el dimecres 23 de 9 a 2/4 11 del matí i el dijous de 3 a 2/4 de 5 de la tarda.

–          Durant tot el dia de divendres 25 els que participeu a la festa de la bicicleta podreu passar per la consergeria de l’escola a recollir el què haureu de penjar a la vostra bicicleta, que com ja us vam informar té a veure amb el tema de les llaminadures.

El diumenge 27, dia de la festa de la bicicleta, la concentració es farà a partir de les 10h del matí al parking de les escoles  per sortir a les 11h en punt

ST. JORDI: com ja venim fent durant uns cursos, el dilluns 23 d’abril, dia de St. Jordi, la Junta de l’AMPA farem una parada de llibres a la porta de l’escola a molt bons preus.

CARNAVAL: L’ampa ha col.laborat amb un berenar per a tots els nens i nenes de l’escola; coca i xocolata.

NADAL: s’ha participat en la compra de material escolar pel tió i pels reis. També s’ha fet, per finalitzar el primer trimestre un esmorzar  de pa amb oli, formatge i pernil per a  tots/es.

CURS 2010-2011

St. Jordi

Aquest any la festa de St. Jordi, 23 d’abril, coincideix amb les vacances de setmana santa, per aquest motiu la parada de llibres  que cada any posa l’AMPA es farà aquest divendres 15 d’abril de 9h a 13h del matí i de 15h a 18h de la tarda.

Animem a tothom a aprofitar els preus especials en llibres infantils!!!

CARNAVAL

Com cada any l’escola organitza la festa de carnaval amb música i disfresses i l’AMPA hi participarem amb un berenar per a tots els nens i nenes de l’escola que consistirà en xocolata desfeta i coca. Esperem que sigui del vostra grat.

 Bon profit i bon carnaval a tothom !!!

NADAL

Aquest curs i a l’igual que els anteriors, l’AMPA  ha participat en la compra de material escolar, material educatiu i  joguines per a tots els cursos de l’escola, tan pel tió com per reis.

 

FESTA DE LA CATANYADA 

Aquest curs, i en motiu de la festa de la castanyada, l’AMPA participarà en la compra de castanyes perque els pares i mares que col.laboren amb l’escola les puguin torrar, i així els nens/es se les puguin endur a casa en una paperina.

També participarem, el divendres 29 d’octubre, en la compra i elaboració d’un esmorzar pels nens/es de l’escola que constarà de pa, oli fet amb les olives de les oliveres de l’escola, pernil dolç i formatge.

Res més, bona castanyada a tothom i bon profit!!!

 

CURS 2009-2010

FESTA DE FINAL DE CURS 2009-2010

El dilluns 21 de juny, a l’escola es farà un esmorzar per tots els nens i nenes de l’escola que anirà càrrec de l’AMPA i que consistirà amb Pa de pagès i oli (de les olives de l’escola), formatge i pernils dolç; aquest esmorzar ja es va fer a meitat de curs i va ser tot un èxit i esperem que aquest també ho sigui.

El dimarts 22 de juny rebrem la visita de la Contacontes Sra. Jordina Biosca que ens oferirà dues sessions de contes pels nens/es i que també anirà a càrrec de l’Ampa, així com també els gelats que repartirem als nens/es després de cada sessió.

FESTA DE LA BICICLETA 2010

Com ja hem anunciat a l’apartat de xandalls, l’Ampa ha posat a la venda les samarretes i gorres tant per nen/a com per a adult per participar a la festa de la bicicleta, que es celebrarà l’últim diumenge de maig.

 Ja us anirem informant….

ANEU PENSANT EN AGAFAR LA BICICLETA!!!!!

 Us recordem que el proper diumengedia 30 de maig és el Dia de la bicicleta i ens trobarem entre les 9o:30 i les 10:30 al pàrking de la zona escolar per fer la concentració. Durant aquesta estona es repartirà xocolata amb melindros, amb uns tiquets que podeu comprar al preu d’1 € a l’AMPA, i el qual anirà destinat a l’Associació de la Fibromialgia; a canvi d’aquest tiqut us donarna també un número de sorteig que es farà en acabar la festa.

I, a partir de les 10:30 començarà el recorregut per la vila. Us hi esperem!!

FESTA SANT JORDI 2010

L’Ampa , com cada any, ha posat una paradeta de llibres infantils de l’editoria Baula a uns preus molt econòmics per als nens i nenes de l’escola. La venda ha sigut un èxit.

EM CONTRIBUÏT A FOMENTAR LA LECTURA DELS NOSTRES FILLS I FILLES!!!!

L’Ampa participa i col.labora amb les festes que es celebren a l’escola amb tot allò que se’ns demana i que ens és possible de dur a terme. Actualment estem treballant en la festa de Sant Jordi, i , com cada any,  muntarem una parada de llibres i contes infantils.

Anuncios