CURS 2016-2017

Benvolgudes famílies,

En nom de la Junta de l’AMPA us donem la benvinguda al nou curs que ara comença. Com tots els inicis d’any escolar, arrenquem amb força, ganes i il·lusió per aconseguir, entre tots, que els objectius tirin endavant amb èxit.

Aquest any comencem amb la il·lusió de celebrar el 10è aniversari de l’Escola. Us animem a que participeu activament en totes les activitats que organitzi l’AMPA i tots els que vulgueu col·laborar com a VOLUNTARIS sereu benvinguts. Ens agradaria comptar amb persones de tots els cursos per poder mantenir un contacte molt estret amb tots vosaltres. TOTS SOM AMPA, independentment del grau d’implicació que pugui cadascú.

Recordeu que, per mantenir una comunicació fluida entre la Junta i tots els socis, el correu de contacte de l’AMPA és: ampa.martamatavendrell@gmail.com.. Aquelles famílies que no disposin de direcció de correu electrònic poden demanar informació o deixar les seves suggerències dirigint-se al despatx de l’AMPA en horari d´atenció al soci, dipositant-les a les bústies de les dues portes d’entrada i/o visitant el nostre bloc: https://ampamartamata.wordpress.com/

Així mateix, us comuniquem que l’horari del Servei d’Atenció al Soci de l’AMPA serà els dilluns de 9h a 10.30h i els dious de 3 a 2/4 de 5 al despatx de l’AMPA.

 

Us desitgem una feliç tornada a l’escola!

JUNTA AMPA Marta Mata

 

Què és l’AMPA?

És la forma més efectiva que tenen els pares i mares d’agrupar-se i organitzar-se dins del centre escolar. L’Ampa és una entitat sense afany de lucre, reconeguda legalment al registre d’associacions i les seves funcions estan regulades per un decret de la Generalitat de Catalunya.

Des de l’Ampa es pot desenvolupar una plataforma oberta a la participació i reivindicació de tots els aspectos referents a l’educació, per tal d’aconseguir, juntament amb els mestres, la millor formació dels nostres fills i filles, basada en els principis propis d’una societat democràtica.

La tasca de les Ampa, organitzadora de serveis complementaris, col.laboradora i vigilant davant les responsabilitats de les administracions, i reivindicativa pel que fa a la qualitat de l’ensenyament, esdevé, cada cop més important en la nostra societat.

Per a què serveix una AMPA?

–     Dóna suport a pares i mares, mestres i alumnes i també als òrgans de govern del centre en tot allò que constribueixi a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nois i les noies.

–     Promou la participació dels pares a la comunitat educativa potenciant la seva implicació en el funcionament del centre.

–    És un espai de reflexió que permet als pares i les mares reflexionar i opinar sobre el funcionament quotidià de l’escola i sobre temes educatius d’abast més general.

–    És el principal interlocutor que tenen els mestres i els equips directius per tractar els temes que afecten a tot el col.lectiu de les famílies.

–    Participa en la presa de decisions i en el govern del centre mitjançant un representant al Consell Escolar del centre.

–    Orienta els pares en l’exercici dels seus drets i obligacions com a membres d’un centre educatiu sostingut amb fons públics.

–   Administra i gestiona els recursos que aporten els associats.

Anuncios