El Vendrell, 10 d’octubre de 2016

Benvolgudes famílies,

L’AMPA de l’escola us volem oferir la possibilitat de vendre o comprar els llibres de lectura que han de llegir els alumnes de 1r i 2n curs d’educació primària de segona mà.

El preu de venda i de compra dels llibres serà de 3€.

Les persones interessades en vendre algun llibre penseu en portar-lo  en el millor estat possible, ja que les persones que vindran a comprar-ne  podran escollir el llibre que vulguin dels que hi hagi.

Què heu de fer si voleu VENDRE un llibre de lectura que tingueu que ja no necessiteu? Venir el dilluns 17 d’octubre de 9 a 10,30h o el dijous  20 de 15 a 16,15h al despatx de l’AMPA i deixar el llibre. Us donarem un rebut conforme heu deixat el llibre per a que es pugui vendre.

Què heu de fer si voleu COMPRAR un llibre de lectura de 2a mà? Venir el dilluns 24 d’octubre de 9 a 10,30 h o dijous  3 de novembre de 15 a 16,15 h  al despatx de l’AMPA i mirar si trobeu el llibre que necessiteu. Si el trobeu el podreu comprar per 3€.

Com sabreu si s’ha venut el llibre que vau deixar? Venint el dilluns 7 de novembre de 15 a 16,20 h o el dijous 10 de novembre de 9 a 10,30 h al despatx. L’AMPA sabrà si han venut el llibre que vàreu deixar i us donarà els diners o bé us tornarà el llibre (en cas que no s’hagi venut).

Els llibres són els següents:

1r

–          El petit Sant Jordi. Josep-Francesc Delgado. Editorial Baula.

–          La girafa del coll curt. Herminia Mas. Editorial Baula.

2n

–          El cartero que se convirtió en carta. Alfredo Gómez Cerdà. Editorials Edelvives.

–          En Tomàs i el llapis màgic. Ricardo Alcántara. Editorial Baula.

–          Anem de colònies. Lola Casas. Editorial Baula.

Esperem que aquest iniciativa tingui èxit.

Aprofitem per a desitjar-vos un molt bon curs escolar.

resum-reutilitzacio-llibres-2-2

Anuncios